Soms heb je voor een kaart niet veel nodig : kaartkarton, designpapier, wat tekst en een strikje van lint.

In mijn laatste bestelling heb ik de stempelset en bijbehorend pons Keeping Tabs gekocht. Deze staat in de jaarcatalogus, maar ik had hem op de een of andere manier gemist. Met de teksten in de stempelset kun je je planner natuurlijk zelf maken, maar je kunt hem dus ook voor allerlei andere gelegenheden gebruiken. Waaronder dus kerst.

Ik stempelde de tabs met Cherry Cobbler inkt op Basic White kaartkarton en daarna de tekst met Garden Green inkt erop. Dit kon ik makkelijk uitponsen met de Keeping Tabs Punch.

Op mijn kaartbasis van Garden Green kaartkarton plakte ik een design uit de Iconic Celebrations 6″x6″ DSP. Ik koos nog een ander patroon uit, sneed dat op maat, deed er een Cherry Cobbler mat onder en plakte daar mijn tab omheen en knoopte er een satijnen lintje Cherry Cobbler met goud omheen. Dat geheel kon met dimensionals op de kaart en klaar was ik al!

Heel vlug klaar dus maar niet ideaal voor massaproductie want je gebruikt vrij veel DSP. Aan de andere kant : je kunt natuurlijk makkelijk meer kaarten van maken. Je kiest gewoon andere patroontjes DSP.