Het thema voor deze maand is : Echte schoonheid zit van binnen. Het speciale van de kaart moet daarbij aan de binnenkant zitten.

Welkom op een nieuwe Stempel Schatten Bloghop! Elke 2e maandag van de maand komt er een nieuwe uit met telkens een ander thema. In deze bloghop brengen demonstratrices producten onder de aandacht die onderbelicht blijven, waar weinig aandacht voor is, of die eerst heel populair waren maar nu al een hele poos vergeten lijken.

Een goede vriend van me is vandaag 50 jaar oud geworden. Een mooie leeftijd en dat vraagt natuurlijk om een speciale kaart! Ideaal dus om het thema van deze bloghop te gebruiken voor een kaart voor de jarige Frank! Online had ik een filmpje gezien van een pop-up kaart van Tenu Creative. Dat noem ik nog eens schoonheid van binnen! Wil jij dus weten hoe ik deze kaart heb gemaakt, klik dan op de link die ik net gaf.

De producten die ik gebruikt heb zijn de Alphabet a la Mode dies voor de voorkant van mijn kaart en de rest van de kaart is uit het Natures Sweetness DSP met een kaartbasis van Pebbled Path kaartkarton. Ik heb eigenlijk niet echt een stempel die precies omvat wat ik op de voorkant van de kaart wilde zetten. En dan zijn de Alphabet a la Mode dies ideaal! Je maakt gewoon je eigen teksten!! De letters zijn zo dun dat het wel aan te raden is om eerst wat adhesive sheet aan de achterkant van je kaartkarton te doen voordat je gaat stansen. Op die manier maak je stickers van je uitgestanste letters en is opplakken een peuleschil! Het Natures Sweetness DSP had ik al een hele tijd maar had ik nog niet veel gebruikt. Ik vond het voor deze kaart perfect. De kleuren in het DSP zijn mannelijk maar het goud maakt het dan ook weer extra feestelijk!

En natuurlijk mag ik niet vergeten ook de binnenkant van de kaart te laten zien. Hieronder zie je de kaart half geopend en daarna volledig geopend:

Tijdens deze bloghop zijn er weer meerdere demonstratrices die in dit thema een project hebben uitgewerkt. Ze staan in het lijstje hieronder. Hop langs alle blogs en laat je inspireren! Ik wens je veel plezier.