Sneeuw en de Kersttijd horen bij elkaar. Hoog tijd om mijn Sparkling Snowflakes en bijpassende Tag Topper Punch er weer bij te pakken.

De Sparkling Snowflakes stempelset bevat sneeuwvlokjes met hun achtergrond. Je kunt er dus voor kiezen om de achtergrond een andere kleur te geven als de sneeuwvlok zelf. Dat heb ik niet helemaal gedaan maar er is wel kleurverschil. Ik heb de achtergronden van de sneeuwvlokjes namelijk eerst afgestempeld (op een stukje afval-papier gestempeld en daarna pas op het paneeltje wat op de kaart gaat). De tweede generatie afdruk is namelijk net wat lichter van kleur waardoor je dus toch tweekleurig kunt werken met maar 1 stempelkussen!

Ik heb alle drie maten sneeuwvlokjes gestempeld op een paneel Basic White van 9.5cm x 13.8cm. Dit heb ik gedaan in de kleur Misty Moonlight. Het paneeltje plakte ik daarna op de kaartbasis van Misty Moonlight kaartkarton.

De tekst is heat-embossed op een strookje Misty Moonlight kaartkarton van 4.5cm breed. Ik gebruikte hiervoor de stempelset Greetings of the Season en wit en goud embossingpoeder. Vervolgens heb ik een strookje Gold Foil gepakt van 4.5 cm en aan elk uiteinde met de Sparkling Snowflakes Tag Topper Punch een sneeuwvlok eindje geponst. Daarna was het een kwestie van afsnijden van de sneeuwvlok en op het strookje tekst plakken. Het geheel kon daarna met dimensionals op de kaart.