Vandaag is geen Prulleke Facebook Live, maar ik heb toch de opdracht gedaan die ze had gegeven! Ik vond het namelijk zo’n leuke opdracht!

De opdracht van deze week is een CASE en de voorbeeldkaart staat op pagina 58 van de najaarscatalogus.

Ik was niet helemaal fan van de herfstige kleurencombinatie en het thema, maar ik vond de layout wel erg leuk! En dus heb ik deze voornamelijk overgenomen, maar dan in andere kleuren. Bovendien heb ik er een verjaardagskaart van gemaakt, want ik merk dat ik deze hard nodig heb!

Mijn kaartbasis werd dus Misty Moonlight kaartkarton. Hierop stempelde ik bladeren in Misty Moonlight inkt. De bladeren komen uit de Changint Leaves stempelset. Een prachtige stempelset waar ik in november nog meer kaarten van zal laten zien.

Vervolgens sneed ik een rechthoek Bubble Bath kaartkarton van 7.7 cm x 10.7cm en een rechthoek uit Petunia Pop kaartkarton van 8cm x 11cm. Op het Bubble Bath paneeltje stempelde ik met Petunia Pop inkt de grote stempel uit Enduring Beauty. Daarna konden deze twee delen op elkaar geplakt worden en vervolgens op de kaartbasis.

In de voorbeeldkaart was er nog wat twine gebruikt, maar ik koos voor twee strookjes (Misty Moonlight en Petunia Pop) die als achtergrond voor de letters moesten dienen. De letters komen uit de Mini Alphabet Dies. Ik heb alle letters uitgestanst en alles wat ik niet gebruik in een ander bakje gedaan. Die komen vast nog een keer van pas! De letters heb ik op de twee strookjes geplakt en het geheel daarna met dimensionals op mijn kaart geplakt.

En daarmee vond ik deze kaart af! Ik heb dit keer niet de kleurencombinatie gebruikt. En ik heb ook geen herhaling gedaan zoals de 3 gestempelde blaadjes uit het voorbeeld. Ook is mijn gestempelde afbeelding niet ingekleurd net zoals het voorbeeld. En toch is het heel duidelijk dat mijn kaart gebaseerd is op de kaart van het voorbeeld!

Later vanavond verschijnen er kaarten van andere deelnemers op de Facebook pagina van Prulleke. En dat vind ik altijd een heel leuk onderdeel van de Facebook live uitzending : hoe interpreteren andere deelnemers de opdracht die Leonie opgeeft want voor je het weet heb je weer 10 andere kaarten die je kunt maken!!