Meestal haal ik mijn inspiratie uit dingen die in mijn omgeving gebeuren maar dit keer is het een persoon namelijk mijn upline Leonie François.

Als je mijn blog al langer bekijkt dan weet je dat ik mijn inspiratie vaak haal uit dingen die ik in mijn omgeving zie : bloemen, landschappen, kunstwerken, verpakkingen of kleding. En meestal is de inspiratiebron nog te zien in mijn kaart. Dat is dit keer zeker niet het geval. Mijn upline Leonie François maakt al een hele tijd scrapbook pagina’s om herinneringen te bewaren aan dingen die ze met haar gezin meemaakt. Ze maakt YouTube filmpjes waarin ze haar layouts laat zien en telkens als ik ernaar kijk dan denk ik : zou dat iets voor mij zijn? Eerlijk gezegd vind ik de 12″ x 12″ pagina’s te intimiderend groot. En mij lijkt het album wat Stampin’ Up verkoopt met bijbehorende insteekhoesjes dan weer net te beperkend in het bepalen van layouts.

Dus wat heb ik gedaan? Ik heb een 6″ x 6″ album gevonden bij Amazon! En dus hoef ik niet zo’n groot vierkant vel te vullen met een layout maar is een kwart ervan al genoeg! Toegegeven : je kunt er niet zoveel foto’s op kwijt, maar ik denk dat ik dat ook niet wil. Ik wil momenten gaan vastleggen met 1 enkele foto (soms 2?)

De foto die ik nu heb is van mijn korte kampeervakantie afgelopen zomer. Ik ben samen met mijn man (hihi.. ik ben nu 3 maanden getrouwd en het voelt nog steeds raar om ‘mijn man’ te zeggen/schrijven) een paar daagjes met onze Combi Camp vouwwagen weggeweest. Helemaal niet ver weg maar dat hoeft ook niet! Het gaat erom dat je even weg bent uit je eigen omgeving en daar even helemaal tot rust kunt komen.
Ik nam de foto heel vroeg in de ochtend terwijl ik terugliep van het toiletgebouw. De zon wilde al gaan opkomen en daarom was de lucht prachtig gekleurd.

Voor mijn scrapbook pagina vond ik dat Boho Blue het beste bij de foto paste. En dus werd dat mijn achtergrond. Daarom plakte ik een rechthoek Misty Moonlight en daarom plakte ik aan de linkerkant strookjes uit het 2023-2025 In Color DSP in de kleur Boho Blue. Aan de rechterkant plakte ik mijn foto.

En om aan te geven welk kampeermiddel het onze was heb ik een grote pijl uitgeponst. Een pijl uitgeponst?? Met welke pons dan?? Nou… De Humble Home Builder Punch is een pons waarmee je een huisje uitponst. Maar als je het schoorsteentje wegknipt en het huisje iets kantelt heb je ineens een grote pijl!! Op die pijl kon ik dan ook meteen een beetje tekst kwijt zodat ik later ook nog weet wanneer, wat en waar de foto genomen is.

Tot slot heb ik met de Mini Alphabet Dies een heleboel letters uitgestanst uit Basic White kaartkarton en daarmee de titel gemaakt.
En daarmee heb ik mijn allereerste scrapbookpagina af! Bedankt Leonie! Door jouw enthousiasme over scrapbooking heb ik ook de stap gewaagd en ik vind het echt heel erg leuk!