Als ik denk aan kerstkaarten dan zit er ook een kaart bij met een kerstkrans erop!

De dennetakjes uit de Encircled in Nature Dies zijn ideaal om een krans samen te stellen. En deze stansenset bevat ook een perfecte stans voor de besjes!

Als achtergrond voor mijn kerstkrans koos ik voor een ruitjespatroon wat ik vond in het Take to the Sky DSP. Dat DSP heb ik nog niet eerder gebruikt, dus dat werd hoog tijd! En omdat ik het grijs nog een keer wilde laten terugkomen koos ik Basic Gray als kaartbasis.

Vervolgens stanste ik uit Cherry Cobbler kaartkarton de besjes-krans en plakte deze op de kaart. Daarna stanste ik een berg dennentakjes in Shaded Spruce en Garden Green kaartkarton en daarmee stelde ik mijn krans samen. Ik geef toe dat het een heel werkje is maar het als je geen haast hebt, dan is het ook wel een rustgevend werkje!

Onder mijn kerstkrans had ik nog best wat ruimte en dus had ik plek voor een flinke tekst! Die vond ik in de stempelset Kersttijd. Ik stempelde de twee tekststempels op een stuk Basic Gray kaartkarton met Versamark inkt en heat-embosste dit met wit embossingpoeder. Daarna kon ik de tekst uitstansen met de stansenset die bij deze stempelset hoort : Iconic Imagery Dies. Ik plakte het label op met dimensionals en versierde de kaart met nog wat Iridescent Pearls en klaar was mijn volgende kerstkaart!