Ik had allerlei ideetjes voor de Layout die Leonie vorige week gaf. Maar ik weet dat 1 van die ideetjes ook al het idee van iemand anders was. Dus dan verzin ik wat anders!

De layout zie je hier rechts: allemaal strookjes op een kaart. Of misschien wel kaarsjes (layout kwartslag naar rechts draaien)?? Of ijspegels (layout kwartslag naar links draaien) ?? Omdat ik die opties allemaal had genoemd vorige week heb ik nog wat meer nagedacht en besloot ik dat het ook dezelfde stempel naast elkaar kon zijn. Die van een dennetak uit Golden Greenery bijvoorbeeld!

En als je die afdruk dan van beneden naar boven steeds korter laat worden, dan krijg je de ilusie van een kerstboom! Met dat idee ging ik aan de slag!

Ik heb een paneel Basic White gepakt en Mossy Meadow inkt. Hiermee heb ik (afgestempeld en gewoon) de grote dennetak gestempeld. Vervolgens heb ik de ‘detail’-dennetak gepakt en met Shaded Spruce nog wat takjes erbij gestempeld. Het eindresultaat is een prachtige volle kerstboom!!

Natuurlijk moest er nog een piek op en die vond ik in de vorm van een ster in de stempelset Kersttijd. Deze stempelde ik met Crushed Curry bovenaan de boom. En de tekst komt uit Greetings of the Season en deze stempelde ik met Mossy Meadow. Het paneeltje plakte ik daarna op de kaartbasis van Mossy Meadow kaartkarton.

Een kerstkaart zonder bling vind ik ‘kaal’ en dus heb ik mijn voorraadje blingsteentjes erbij gepakt. Zilver? Goud? Wit? Uiteindelijk besloot ik de gele Glossy Dots te pakken. Daar heb ik er nog best veel van en dus ben ik even los gegaan 😀

Als je die dots er nu niet op doet (of een stuk minder) dan is dit weer zo’n kerstkaart die heel geschikt is voor massaproductie: papier en inkt zijn producten die niet zo duur zijn in verhouding met hoeveel je ermee kunt maken (in tegenstelling tot bling of DSP wat toch vrij vlug op is). Het is maar een ideetje 😉