Ook deze week maak ik een kaart die erg geinspireerd is door een kaart die ik vorige week zag. Dit keer de Prulleke Fans Swap kaart van Lilian Goudzwaard.

Ik maakte haar kaart niet exact na, maar ik denk dat de link wel duidelijk is. In plaats van het vellum middendeel van de kaart van Lilian nam ik een paneel van 10cm x 14.3cm van Basic Beige kaartkarton. Hierop stempelde ik de achtergrondstempel Falling Snow in Basic Beige inkt. Het resultaat is een subtiele actergrond van sneeuwvlokjes. Hierop stempelde ik met Memento inkt de tekst (uit Kersttijd).

Op een stuk Basic White van 10cm breed stempelde ik daarna het kerkje en nog 3 dennenboompjes met Memento inkt. Daarna kon ik de afbeeldingen inkleuren met Stampin’ Blends markers (Smoky Slate, Crumb Cake, Daffodil Delight, Real Red, Shaded Spruce en de Color Lifter).

Toen ik klaar was met inkleuren heb ik het kerkje uitgeknipt met wat extra ruimte onder de stempel. Deze heb ik op mijn paneeltje geplakt. Vervolgens heb ik de dennenboompjes uitgeknipt en zodanig opgeplakt dat je niet ziet dat de stempel al ‘afgelopen’ is aan de zijkanten. Het paneeltje kon daarna op mijn kaartbasis van Basic Beige kaartkarton en weer is een kerstkaart af!