Vanochtend moest ik naar het Maxima Medich Centrum voor een controle en toen ik door de gangen liep zag ik een glas-in-lood kunstwerk hangen.

Ik weet niet eens wat mij tot dat ene kunstwerk trok want in die gang hangen meerdere van dit soort werken. Misschien was het de kleurencombinatie of het feit dat ik er een bloem met vogeltje in zag.. Ik heb er vlug een foto van gemaakt om er thuis een kaart van te maken!

Het Full of Life DSP had een patroontje waar de gebruikte kleuren ongeveer in zaten : geel, oranje, beetje groen. Dus daar sneed ik een vierkant van. Dat deed ik op een mat van Basic White kaartkarton en dat ging dan weer op mijn kaartbasis van 10.5cm x 21cm (met een rillijn in het midden) Daffodil Delight kaartkarton.

Ik wist al – terwijl ik terug naar huis reed – dat ik het ‘glas-in-lood’ vogeltje wilde gebruiken uit So Very Merry. Ja, dat is een kerstset, maar ik zie niks kerstigs aan het vogeltje! Ik stempelde het op een rest Basic White en stanste het daarna uit met de Modern oval Punch. Daarna kleurde ik het vogeltje in met Stampin’ Write Markers (Crushed Curry, Pumpkin Pie, Axure Afternoon, Granny Apple Green en Soft Sea Foam) en plakte het op de kaart.

De tekst komt uit Kersttijd (nog een kerstset, maar Liefs kun je het hele jaar door gebruiken) en dit heb ik gestempeld op een restje Soft Sea Foam. Ik heb het uitgeponst met een 1″ cirkel pons (niet van Stampin’ Up!) en op de kaart geplakt. Een klein strikje van de groene Natural Tones Linen Thread maakte dit kaartje af.