Vanavond tijdens de Facebook Live uitzending van Leonie François is een kleurencombinatie het thema. En dit is mijn inzending.

Rechts zie je met welke kleuren we vorige week de opdracht kregen om iets te maken. Tijdens mijn laatste bestelling heb ik uit de Online Only collectie een fantastisch productsuite gekocht en die kon ik niet langer laten liggen : De Changing Leaves stempelset met bijpassende stansen en hybride embossingfolder (een embossingfolder waar je ook een stans in kunt leggen zodat je met 1 keer door je Stans en Embossmachine zowel relief aanbrengt als je afbeelding uitstanst. Ik heb de hybride functie dit keer niet gebruikt, maar dat zal ik in de toekomst vast nog wel laten zien!.

Onlangs heeft de australische demonstratrice Kylie Bertucci een hele leuke online class uitgebracht met deze productsuite en deze heb ik gekocht (omgerekend nog geen 6.50 euro!). En dus had ik 6 ideetjes die ik met deze suite kon gaan maken. Deze kaart is er een van alhoewel ik dus wel andere kleuren heb gebruikt.

De achtergrond heb ik in Basic White gedaan net als Kylie. Met een kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton en daarop een mat van Basic White kaartkarton van 10cm x 14.3 cm die ik dus eerst met de Changing Leaves Hybrid Embossingfolder had bewerkt. Het resultaat is een prachtige achergrond met bladeren met enorm veel relief.

Daarna heb ik – ook uit Basic White – een cirkel gestanst uit de Spotlight on Nature Dies. Een stansenset waar ik op dit moment helemaal verliefd op ben!

Daarna heb ik kaartkarton gepakt in de kleuren die Leonie hierboven heeft aangegeven en heb ik met de Changing Leaves Dies de verschillende blaadjes gestanst. In diezelfde stansenset zitten ook wat labels en de grootste daarvan heb ik gebruikt om uit Lost Lagoon kaartkarton een label te stansen.

Hierop heb ik de tekst gestempeld uit de Changing Leaves stempelset met Versamark inkt. Met wit embossingpoeder en een heattool kreeg ik de mooie witte letters op mijn label. Daarmee waren alle kleinere componenten van mijn kaart klaar en kon ik ze op mijn kaart plakken.

De blingsteentjes die ik heb gebruikt zijn eigenlijk wit (Clear Ribboned Dots) maar ik heb ze eerst met een Pretty in Pink Stampin’ Blends marker gekleurd en laten drogen. De roze dots pastte daarna perfect bij mijn project!