Met deze twee kaarten doe ik mee met de Stampin’ Hop! Instahop van deze maand. En het thema is dit keer : DSP.

Ik heb al eerder kaarten laten zien met dit DSP, maar nu is de hele suite ook voor iedereen te koop! Zoals je kunt zien is het DSP eigenlijk al genoeg om je kaart te maken en is er niet veel meer nodig. En heel misschien denk je dat dit DSP is voor je kerstkaarten. Dat kan natuurlijk, maar dat hoeft dus niet! En daarom heb ik twee kaartjes deze keer : 1 voor Kerst en 1 bedanktkaartje die gewoon winters is.

Voor beide kaarten koos ik het hetzelfde design DSP en sneed ze op 10 cm x 14.3 cm. De ‘kerstige’ plakte ik daarna op een kaartbasis van Coastal Cabana kaartkarton en de andere op een kaartbasis van Pumpkin Pie kaartkarton. Door een kleur te kiezen die in het DSP voorkomt komt die kleur extra sterk naar voren. Iets wat je vooral heel goed kunt zien bij de Pumpkin Pie kaart.

Voor de ‘kerstige’ kaart ponste ik met mijn 1 3/4″ cirkel pons ook nog een vogeltje uit een ander design van het DSP uit plus met mijn 2″ cirkel pons een cirkel uit nog een ander design van dat DSP. Deze twee cirkel plakte ik op elkaar waarna ik nog een strookje Coastal Cabana kaartkarton heb gepakt waar ik met zwarte Memento inkt de tekst op gestempeld heb (uit Merriest Trees stempelset). Ik heb er met mijn schaartje een vlaggetje aangeknipt waarna ik het strookje wat golvend heb gemaakt met mijn vouwbeentje. Door alleen het rechtste gedeelte van de tekst op mijn kaart te plakken blijft het ook echt een soort vlaggetje. De cirkel met vogeltje kon ik daarna met dimensionals erop plakken en ik besloot de kaart te versieren met wat glinstersteentjes.

De bedanktkaart had zelfs nog minder nodig (vond ik) : ik ponste met mijn 1 3/4″ cirkel pons een cirkel uit Pumpkin Pie kaartkarton. Hierop heb ik de tekst gestempeld (uit Winterly Tree Tops stempelset). Op de plaats waar ik de cirkel wilde plakken heb ik nog een strikje van het Natural Tones linen Thread geplakt en daarna kon de cirkel met dimensionals erop. Ook deze kaart versierde ik nog met wat glinstersteentjes.

En daarmee waren mijn twee kaartjes al klaar. Dat is natuurlijk het fijne van DSP : je kaart heeft nog maar weinig nodig om af te zijn!

Wil je nog meer inspiratie wat je allemaal met DSP kunt doen? Ga dan vlug naar mijn Instagram pagina en klik op de foto van deze kaartjes. In de tekst eronder zie je wie er allemaal nog meer deelnemen en door op de volgende in de lijst te klikken kom je automatisch langs alle deelnemers! Vergeet ons allemaal niet een like te geven en/of je commentaar achter te laten want dat vinden we allemaal erg leuk! Alvast bedankt en natuurlijk veel plezier!