Alhouwel Leonie geen facebook live doet vanavond, had ze ons toch een opdracht gegeven!

En natuurlijk knutsel ik graag mee met de opdrachten die Leonie geeft! Al had ik wel moeite met deze opdracht. Ik heb de schildpadden-set niet, dus de kleurencombinatie doen? Maar met welke stempelset dan? Gewoon deze opdracht overslaan dan? Nee, dit moet ik kunnen!

Ik kon wel een kaartbasis maken met een cirkel daarop maar met welke stempelset ging ik die dan bestempelen? Heb ik een stempelset met een grote en een kleine afbeelding van iets? Kijkend door mijn collectie stempelsets zag ik ineens Herfstwensen. Een prachtige stempelset die vooral geschikt is voor condoleancekaarten vanwege de vele teksten in deze set met dat thema. Maar ik kon natuurlijk de tekst ergens anders vandaan halen en dan toch gewoon de bladeren stempelen?? En dus ging ik aan de slag!

Ik stempelde het grote kastanjeblad in Cajun Craze inkt op een stuk Basic White kaartkarton. Daarna heb ik het blad uitgestanst met een van de Deckled Circle stansen. Op het restje Basic White wat overbleef kon ik nog net de blaadjes stempelen in Garden Green inkt. Deze blaadjes heb ik uitgeknipt.

De tekst komt uit Echt iets bijzonders en deze heb ik met Garden Green inkt gestempeld op een strookje Basic White kaartkarton. Daarmee had ik alle elementen klaar. Maar op welke kleur kaartbasis ging ik dit plakken? Kijken naar het voorbeeld zie je de grote schildpad en de achtergrond is een subtielere versie van die kleur. Een subtiele versie van Cajun Craze is Petal Pink dus dat werd mijn kaartbasis!

Proefleggend vond ik het allemaal wel heel erg kaal en dus heb ik nog met een Stampin’ Write marker gespetterd op de cirkel met het kastanjeblad. Dat maakte het iets beter. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik het nog steeds een ‘kale’ kaart vind, maar dat is het voorbeeld eigenlijk ook wel.. Dus ik laat het maar zo. Misschien hoeven kaarten ook niet altijd ‘vol’ te zijn en is dit gewoon heel erg buiten mijn comfortzone !?!