Net zoals vorige week heb ik een kaart gemaakt met een van de designs uit het Iconic Celebrations DSP.

Door het DSP dit keer in kleinere delen te snijden heb ik 3 paneeltjes gemaakt op mijn kaart en hoefde ik daarna alleen nog maar de tekst in een hoek erbij te doen met wat versiering en klaar!

Mijn paneeltjes DSP zijn 4.2 cm x 7.6 cm. Daaronder zit een mat van Mossy Meadow kaartkarton van 4.6 cm x 8 cm. Deze heb ik op een kaartbasis van Cherry Cobbler kaartkarton geplakt.

De tekst komt uit More Wishes. De Merry heb ik in Mossy Meadow inkt gestempeld op een rest Crumb Cake kaartkarton en daarna uitgeponst met de Modern Oval Punch. de Christmas heb ik met Versamark inkt gestempeld op een rest Mossy Meadow kaartkarton en daarna met wit embossingpoeder verhit en vervolgens uitgeknipt. Achter het ovalen label heb ik wat gestippeld sierband geplakt en daarna kon ik het geheel met dimensionals op de kaart plakken.

Ik vond dat er toch nog wat meer groen in de kaart moest en dus ponste ik met de Bough Punch nog 3 takjes uit Mossy Meadow kaartkarton en deze plakte ik nog achter het label. Wat Ribboned Dots zorgen voor een klein beetje bling.