Een aantal jaren geleden deed ik een kleurenanalyse om mijn kleding wat beter af te kunnen stemmen met mijn huid- en haarkleur.

Uit die analyse bleek dat ik het warme herfsttype ben. Ik wist al lang dat ik de kleuren van de herfst erg mooi vind. Maar ja… dat houdt natuurlijk niet standaard in dat als je kleding in je lievelingskleuren draagt dit bijdraagt bij je uitstraling. In mijn geval was dat gelukkig wel!
Sindsdien ga ik nooit naar een kledingwinkel zonder een kleurenwaaier bij me. Maar meestal hoef ik hem er niet meer bij te pakken. Ik denk gewoon aan een bos in de herfst en alle kleuren die ik dan om me heen zou zien: allerlei soorten groen, oranje, okergeel, donkerrood en bruin. En verder zit er in mijn waaier ook nog donkerblauw en paars. Volle rijke kleuren dus.

En vandaag heb ik een kaart gemaakt die een greep uit die kleurenwaaier laat zien. Eigenlijk had ik gewoon zin om weer eens iets met de Stampin’ Brayer te doen en daarvoor heb je een kleurencombinatie nodig die bij elkaar past en toen dacht ik aan mijn kleurenanalyse waaier!

Ik pakte een flink stuk Basic White kaartkarton (groter dan het paneel wat uiteindelijk op de kaart kwam) en rolde de brayer in Pumpkin Pie inkt en daarna over het midden van mijn kaartkarton. Naar boven herhaalde ik dat met Wild Wheat en Old Olive inkt en naar beneden met Copper Clay en Cajun Craze inkt. Daarmee was mijn achtergrond klaar en kon ik hem op maat snijden. Als mat koos ik voor Old Olive kaartkarton en dat kon weer op een kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkaron.

De stempelset die ik dit keer koos heet Saying Hey. Deze komt uit de Mix & Match sectie van de jaarcatalogus. De ervaren stempelaars hebben deze sectie mogelijk overgeslagen maar de stempelset is echt heel leuk! Ik stempelde met Versamark inkt zodat ik daarna met wit embossingpoeder een helder witte spreuk op mijn achtergrond kon maken. Voor deze kaart besloot ik verder geen bling te gebruiken. De achtergrond moet wat mij betreft de hoofdrol hebben van deze kaart.