In de Online Only staan sinds deze maand ontzettend leuke producten om kerstkaarten mee te maken. Zoals dit DSP!

In het pakje Iconic Celebrations zitten 48 vellen met dubbelzijdig designs in het formaat 6″ x 6″. Van elk design heb je 4 velletjes dus ben niet bang om het te gebruiken want je hebt nog meer! De kleuren in dit DSP zijn niet echt heel helder: Cajun Craze, Cherry Cobbler, Misty Moonlight, Moody Mauve, Mossy Meadow en Pecan Pie. Maar op de een of andere manier vind ik deze kleuren wel heel sjiek staan.

Voor deze kaart koos ik het design met de Moody Mauve kerstboompjes. Voor mijn gevoel kon daar geen wit bij, maar gelukkig hebben we sinds kort een nieuwe basiskleur : Basic Beige en dit vond ik prachtig passen bij het Moody Mauve! Als basiskaart koos ik dus voor Basic Beige, daarop kan dan een mat Moody Mauve en daarop het paneeltje uit het DSP. Voordat ik dat opplakte vond ik dat er ook nog een lintje bij moest en dat werd het Basic Beige Bordered Ribbon.

Als versiering had ik nog een cirkel liggen van een eerdere knutsel. Deze cirkel is gemaakt met een van de Deckled Cirkle Dies en is in de kleur Basic Beige. Hierop heb ik een takje gestempeld uit de stempelset Kersttijd in de kleur Mossy Meadow inkt. Ook stempelde ik het woord VROLIJK in Moody Mauve inkt op de cirkel.

Op een rest-strookje Basic Beige stempelde ik vervolgens de besjes in Moody Mauve inkt en de tekst kerstfeest in Mossy Meadow inkt. Beide delen knipte ik uit en plakte ik met dimensionals op de cirkel. Toen ik de cirkel ging proefleggen op mijn kaart moest er nog ‘iets’ bij.. Dat ‘iets’ vond ik met de Bough Punch en Mossy Meadow kaartkarton. Ik ponste 3 takjes uit en plakte ze op mijn kaartbasis waarna ik de cirkel met dimensionals eroverheen plakte.
En omdat ik vind dat een kerstkaart altijd wat bling moet hebben maakte ik de kaart af met wat Earth Tones Shimmer Gems (deze komen in de nieuwe najaarscatalogus)