Toen ik de kerstkaart voor deze week aan het bedenken was wist ik dat ik iets met masking wilde doen. Maar hoe dan?

Je kunt je masking paper namelijk op twee manieren gebruiken : het positief en het negatief. Net zoals je met stansen en vorm uitstanst of juist het deel wilt overhouden nadat je de vorm eruit gestanst hebt, kun je dit ook met masking paper doen. In mijn geval gebruikte ik stroken Post-It tape. Wilde ik nu precies 1 strook met blending brushes vullen of juist die ene strook afplakken en daaromheen met de blending brush vullen.

DIT?

En als je niet kunt kiezen: dan doe je ze allebei!

Voor deze kaart van Basic White kaartkarton gebruikte ik dus 1 strook Post-It tape en met mijn blending brush en Mossy Meadow inkt blendde ik rondom de strook. Als je daarna je masking tape weghaalt, dan heb je een mooie strakke witte lijn. Deze heb ik met diezelfde inkt bestempelt met de stempels uit Kersttijd. Nog zo’n leuke en handige stempelset uit de nieuwe Online Only producten!
Door een keer af te stempelen kun je de boompjes mooi in 2 kleuren stempelen.

Drie kleine rhinestones aan de zijkant maken deze kaart af.

OF DAT ?

Voor de andere kant gebruikte ik twee stroken PostIt tape om juist een strook over te laten waar je wel met je blending brush aan de gang kunt gaan. Voor deze kaart gebruikte ik Balmy Blue inkt. En eigenlijk is de rest van deze kaart verder gelijk aan die van de eerste. Ik gebruikte andere stempels, maar wel uit dezelfde stempelset.

Beide kaarten heb ik daarna op een kaartbasis geplakt die overeen komt met de gebruikte inkt en klaar waren deze kaartjes al!

En dan nu de grote vraag : welke kaart spreekt jij het meeste aan? Dit of Dat ?