Op Instagram is zonet weer een nieuwe Stampin’ Hop! live gegaan en dit is mijn kaartje voor die hop.

Het thema voor deze instahop is: Zomers. Een heel ruim begrip natuurlijk dus ik verwacht in deze Instahop dan ook een hele leuke variatie van dit thema. Ik koos voor kleuren die ik heel zomers vind en sneed vierkantjes van 3.8cm x 3.8cm uit die zomerse kleuren kaartkarton. De kleuren die ik daarvoor koos waren : Melon Mambo, Petunia Pop, Lemon Lime Twist en Lemon Lolly.

Op elk van die vierkantjes stempelde ik een zomerse afbeelding uit de Choose Happy stempelset. Deze stempelset staat in de jaarcatalogus maar ik kan me voorstellen dat ervaren stempelaars deze set gemist hebben. Deze staat namelijk in de Mix & Match sectie van de jaarcatalogus. Deze sectie is bedoeld voor mensen die net iets meer eigen inbreng willen hebben in het maken van kaartjes (meer dan bij een kit bijvoorbeeld) maar nog niet heel ervaren zijn. Bij Mix & Match koop je voorbedrukte kaarten, plaatjes en teksten waarmee je je eigen kaartjes kun knutselen en er zijn dus ook 2 stempelsets die je kunt gebruiken. En het leuke is : deze stempelsets zijn zo veelzijdig!! Je kunt ze voor bijna elke gelegenheid gebruiken! Ik kon hem niet laten liggen.

Ik heb de vierkantjes daarna verdeeld over een stukje printerpapier waarna ik het paneeltje op maat sneed voor mijn kaart. Achter dit paneeltje heb ik nog een mat gedaan van Basic Black kaartkarton zodat ik wat meer contrast had maar eerst deed ik er nog wat Linnen Thread omheen in de kleur Night of Navy. Tot slot kon ik het geheel met dimensionals vastplakken op de kaartbasis van Garden Green kaartkarton.

Wil jij nog meer inspiratie in dit zomerse thema? Ga dan naar mijn Instagram pagina, klik op deze kaart en scroll naar de beschrijving. Daar vind je de link naar de eerstvolgende deelnemers en een lijstje van alle deelnemers. Ik wens je alvast veel plezier!