Begin deze maand zijn er nieuwe Online Only producten bijgekomen en daar zitten toch leuke kerstspulletjes bij!

Ik kon bijna niet kiezen wat ik zou gaan gebruiken en dus heb ik vanalles wat gepakt voor deze kaart! Als kaartbasis koos ik voor Mossy Meadow kaartkarton. Daarop heb ik een paneeltje Very Vanilla kaartkarton geplakt waar ik met Mossy Meadow inkt al een tekst op gestempeld had. De tekst komt uit de nieuwe Greetings of the Season stempelset. Een prachtige set met engelstalige kerst-stempels die je kunt combineren met elkaar en zo zelf je spreuk samenstellen.

Vervolgens pakte ik twee designs uit het nieuwe Iconic Celebrations 6″x6″ DSP. Dat papier zit vol leuke designs met kerstige afbeeldingen en patronen. Nog zo’n product wat je wilt hebben als je dol ben op het maken van kerstkaarten!

Maar de Online Only producten houden nog niet op! Wat vind je bijvoorbeeld van de Golden Greenery stempelset waar ik de dennentakken mee stempelde (weer in Mossy Meadow maar nu in twee kleuren omdat ik afgestempeld heb) en ook het kerstklokje (in Pecan Pie en afgestempeld). Bij deze stempelset zitten ook bijpassende stansen (Golden Greenery Dies) waardoor ik in een mum van tijd de dennentakken en het klokje had uitgestanst!

Met de Bough Punch (die is er al een tijdje, maar die had ik ook pas nieuw besteld) heb ik nog wat Mossy Meadow takjes uitgeponst en daarmee kon ik mijn linkerbovenhoek versieren. Een strikje Very Vanilla Satin edged ribbon (waarvan ik nu begin te twijfelen of dat nog wel te bestellen is) en wat nieuwe Pecan Pie Ribbonned Dots maken mijn kaartje af.

Volgende week laat ik nog een nieuw Online Only kerst-product zien want er is nog veel meer!