De kleurencombinatie van deze week is bedacht door de Pleunie (dochter van Leonie François) en ik vind hem heerlijk fris zomers!

Met al die kleuren kreeg ik al een beeld van een frisse verjaardagstaart met citroensmaak!!

En dus stempelde ik met de opgegeven kleuren een taart met behulp van de stempelset Cake Fancy. De schaal waarop de taart staat is gestempeld met Basic Beige.. Ik dacht dat alle basic kleuren er nog bij mochten, maar ik lees net dat het eigenlijk alleen zwart, wit of vanille is… Maar goed dat er geen stempelpolitie komt !! 😀

Ik sneed de taart uit en sneed daarna nog een strookje Basic White zodat ik dat naast mijn taart op de kaart kon plakken. Hierop stempelde ik het woord Proficiat uit Fantastische Felicitaties. Op een ander stuk Basic White stempelde ik uit diezelfde stempelset ook het woord Hoera. Nu was het woord Hoera eigenlijk net te breed om mooi op een strookje te passen maar daar weet ik al een antwoord op : Als je het woord met een schaartje een beetje ruim uitknipt dan valt het een heel stuk minder op dat het net iets breder is als de twee paneeltjes eronder!

Als kaartbasis koos ik deze keer voor Lemon Lolly kaartkarton. Daarop heb ik een paneeltje Summer Splash geplakt en daar heb ik de 3 onderdelen geplakt. Ik heb dit keer bewust geen dimensionals gebruikt zodat hij vrij plat in een envelop kan. En omdat er al verschillende laagjes zijn gebruikt vond ik het deze keer ook niet nodig. Maar ik kon het natuurlijk niet laten om toch nog wat bling toe te voegen in de vorm van basic rhinestones!