Deze maand is het thema van de Prulleke Fans swap kaart bedacht door Nicolina Leunk-Zevenhuijzen: Maak een kaart met 1 of meer nieuwe In Colors en bloemen.

Ik had dat bloemendeel gemist, maar gelukkig ben ik zelf ook fan van bloemenkaarten en dus kwam dat goed uit!

Ik bedacht dat ik de stempelset Sentimental Park al een tijdje niet meer gebruikt had dus die heb ik er weer eens bijgepakt en alle nieuwe In Colors: Pretty in Pink, Petunia Pop, Shy Shamrock, Summer Splash en Peach Pie. En ik ben gewoon gaan stempelen op een strook Basic White kaartkarton!

Deze strook heb ik daarna nog iets meer op maat gesneden, voorzien van een mat van Summer Splash kaartkarton en dat kon op mijn kaartbasis van Peach Pie kaartkarton.

De tekst komt ook uit Sentimental Park en deze heb ik gestempeld op een restje Basic White kaartkarton en daarna uitgeponst met de Heartfelt Hexagon Punch. Ik vond de rand een beetje saai dus die heb ik nog even door mijn Pretty in Pink stempelkussen gestreken. De tekst heb ik daarna met dimensionals op de kaart geplakt.

En omdat ik ook te weinig lint gebruik heb ik er ook nog maar een strikje Large Check Ribbon opgeplakt! En deze kaart is vorig weekend op de bus gegaan naar mijn swapmaatje.

Het leuke van een swap is dat ik daarna ook altijd een kaartje terug krijg van degene die mij als swapmaatje had! En dit keer was dat Debby van Tulden. Zij maakte deze kaart :

Wat een heerlijke kaart! En dat bakkie gaan we zeker een keertje doen Debby!